Recensies

Heeft u een auto gekocht bij Auto Zuyd? Laat ons dan weten wat u er van vond.

157 Responses to “Recensies”

 1. Hennie Meeuwis schreef:

  Twee weken geleden heb ik een auto gekocht bij Auto Zuyd en ben daarbij uiterst vriendelijk geholpen door Bert. Geen ingestudeerde verkooppraatjes of langdurig handje-klap, maar gewoon eerlijke prijzen en een uitstekende service. Strekt tot aanbeveling…

 2. Ernestine den Dulk schreef:

  Vandaag auto gekocht. Super vriendelijk personeel. Zeer goede uitleg. Nemen echt de tijd voor je. Ga hier zeker in de toekomst weer naar toe. Ik zal dit zeker doorgeven aan bekenden die ook een auto willen kopen. Echt super. Kom je niet snel meer tegen.

 3. Leo Caessens schreef:

  Vorige week een Nissan Note gekocht, uitstekend en vriendelijk geholpen door Peter.
  We zijn super blij met de auto en Auto Zuyd is echt een aanrader!

 4. Enith schreef:

  Prima geholpen, eerlijke prijs

 5. Petra Geeraets schreef:

  Prima geholpen door Peter en Bert. Oprecht en eerlijk, weet waar je aan toe bent. Goede prijs en service. Ben erg blij met mijn aankoop bij jullie!

 6. ralf op t broek schreef:

  Fantastisch geholpen door Peter. Eerlijke en open dealer die je snel een gerust gevoel geeft. Absolute aanrader.
  Ralf op ‘t Broek uit Stein

 7. Rowan schreef:

  Vorige week eigenlijk blind een Mercedes A180 gekocht bij auto Zuyd. Het idee was een beetje eng maar eenmaal aangekomen viel alles op zn plek. De foto’s die bij de advertentie stonden kwamen precies overeen met de auto dus geen nare verassingen (dit heb ik bij andere dealers helaas wel eens meegemaakt). Het papierwerk verliep ook snel en soepel, binnen no time was ik onderweg naar huis in mn nieuwe auto. Nu een week in gereden, helemaal blij en geen 1 “verborgen” foutje gevonden. Dank je wel Peter!

 8. Wiel Manders schreef:

  Bij Autozuyd een leuke witte citroen C1 gekocht in januari. Goed en eerlijk geholpen door Bert. Auto rijdt prima (3mnd in gebruik), ook de dochters rijden er met plezier in. Binnen garantietermijn van 3mnd rechter spiegel zonder problemen vervangen omdat deze niet te stellen was, keurig! Kan deze garage aanbevelen.

 9. Joost Groot schreef:

  Ben ook zeker tevreden over dienstverlening. Helder verhaal, meedenken en realistische prijs. En verkoper (Peter) komt je nog even van het station ophalen, zodat je niet hoeft te lopen als je de auto haalt 🙂 Allemaal in orde daar!

 10. Shirley schreef:

  Bedankt Auto Zuyd voor de mooie en kwalitatief goede RAV4 (tegen eerlijke prijs), de top service, de persoonlijk aandacht, de ongedwongenheid, de klantvriendelijkheid en de heerlijke koffie! Ik hoop nog heel lang in deze auto te kunnen rijden, maar bij mijn volgende auto zal ik zeker weer bij jullie binnenlopen.

 11. Shalina schreef:

  Heel tevreden met mijn auto niks mis mee rijd heerlijk , volgende keer weer hier

 12. Ronald Delarue schreef:

  Goede garage erg klantvriendelijk en goede service.Mooie tweedehands auto s voor een scherpe prijs. Zeer tevreden heb een BMW 1 serie gekocht. Echt een aanrader voor iedereen.

 13. Roy storcken schreef:

  Onze bmw x1 daar gekocht,geholpen door peter,super vriendelijke vent,na 1 weekje even bellen of de auto ons bevalt of er geen klachten zijn,nou dat is service maak je niet snel mee,daar hoef je het natuurlijk niet voor te doen want de auto moet oke zijn,en dat is die😁en dat je dan ook nog zo geholpen word door verkoper is helemaal super,dus wij zijn zeer tevreden over alles

 14. Fredrix schreef:

  Fijne verkoper vriendelijk behulpzaam neemt de tijd voor je
  Ben blij met mijn Opel Adam

 15. John Fusers schreef:

  Geweldige garage auto Zuyd, goed geholpen, vriendelijk, behulpzaam, super blij met mijn bmw z4, een dikke 10 voor deze garage en een super monteur

 16. Maud schreef:

  Prima service, verkoper nam ruim de tijd voor ons en ging een serieus gesprek aan, ipv die vervelende verkooppraatjes waar ik niet van hou.
  Hij kwam zijn afspraken netjes na.
  Goede ervaring dus!

 17. R.Mertz schreef:

  Onlangs mijn auto gekocht bij auto Zuyd. hele goede service, ook nadat ik een klein motorisch probleem had met de auto, het werd meteen opgelost, ze doen er alles aan zodat jij een goede auto kan/mag rijden. top heren van auto Zuyd

 18. Joeri schreef:

  3 maanden geleden een Peugot 107 gekocht. in die 3 maanden bijzonderheden gehad met de auto echter na een kort telefoontje kon ik heel snel mijn auto laten repareren. Voor mijn werk ben ik veel van huis echter werd er aan elk oplossing gedacht om de auto zo snel mogelijk te repareren. Echt een top service en een bedrijf die integer is en die niet alleen maar denkt om zo veel mogelijk winst te maken van jou. Natuurlijk moeten hun ook geld verdienen maar hoe ik daar ben behandeld dat zie je niet bij veel autozaken. echt een fantastische service!

 19. Claudia schreef:

  Onlangs mijn eerste auto hier gekocht. Perfecte service, goed advies en nemen de tijd je. Zeker een aanrader!

 20. Jo Schonen schreef:

  Onlangs gezocht naar een Ford Kuga. Bij Auto Zuyd stond een mooie en complete uitvoering. Gaan kijken en we werden vriendelijk ontvangen. Er werd eerlijk en open gesproken over de auto en na de proefrit was ik verkocht. Na wat onderhandelingen en een nette prijs voor mijn eigen auto terugkrijgend, was de koop snel gesloten. Op de afgesproken dag stond de nieuwe auto netjes klaar om meegenomen te worden. Rijdt prima en voldoet geheel aan de verwachtingen. Bedankt.

 21. Ton schreef:

  Onlangs een suzuki sx4 gekocht.snelle maar goede koop.mensen zijn oke daar.bij volgende aanschaf van andere auto zullen wij beslist terug keren. Groetjes

 22. Azukrowski schreef:

  Onlangs een renault captur gekocht
  Zijn zeer te vrede
  Nemen veel tijd voor je
  En een goede servise

  Bedankt

 23. P.Jansen schreef:

  Vandaag mijn Nissan Note opgehaald.
  Zeer tevreden over de service en ze nemen de tijd voor je.
  De koffie staat er altijd klaar, een echte aanrader, ga er gerust eens een kijkje nemen.

 24. D. Wacker schreef:

  06-07-2018 Volkswagen Up gekocht ik ben zeer tevreden met de auto
  een goede service vriendelijk en nemen de tijd voor je
  ik raad iedereen aan om een kijkje te gaan nemen bij autozuyd

 25. Jean Wouters schreef:

  Open eerlijk en betrouwbaar dat is mijn ervaring bij auto Zuyd Bert een man die geeft je advies en heeft me prima geholpen met het kopen van een nieuwe auto scherp geprijsd hij komt alle afspraken na en helpt je waar nodig is al kost het veel tijd Bert en je team nogmaals bedankt en ik ben heel veel dank verschuldig aan monteur Peter wat een vakman ik maak het met jou nog in orde je heb nog wat te goed van mij nogmaals het hele team van auto Zuyd bedank voor de goede service en ik zal iedereen aan bevelen bij Auto Zuyd een auto te kopen

 26. Nick schreef:

  Onlangs een Peugeot 108 gekocht bij Auto Zuyd.
  Na de nodige cafeïne te hebben geconsumeerd en een goed gesprek.
  Ben ik een testrit met mijn nieuwe aanwinst gaan maken….terug gekeerd met een goed gevoel in mijn achterhoofd over de aanpak en de omgang met mensen in dit bedrijf…gewoon super.
  Mijn dank voor het vertrouwen wat jullie de mensen geven.
  Waar krijg je tegenwoordig nog zo een service.
  Daarom beveel ik Auto Zuyd zeker aan om er eens een bezoekje secu Kijkdag van te maken.

 27. Kelly schreef:

  Onlangs mijn Mitsubishi Colt hier gekocht en ben er zeer tevreden mee. Auto is prima in orde afgeleverd en ook de gegeven service door Bert was super. Vriendelijk en professioneel. Hij nam de tijd voor ons en zijn uitleg was duidelijk en eerlijk. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een auto.

 28. Colonna Antonio schreef:

  Vandaag onze nieuwe auto opgehaald!We zijn er heel blij mee!Wauwwww wat is die Bert toch een topgozer, na gezellig bakje espresso verteld wat onze voorkeuren waren ivm vakantie kwam Bert met 2 voorstellen, Renault scenic Bose of Renault Capture
  Hebben allebei een testrit mogen doen en na een gezellige 2de kopje koffie was onze keuze gedaan, nu lkkr de baan op en lkkr genieten van onze mooie auto Bert & Peter bedankt voor jullie gezelligheid en Top service!
  Wordt vervolgd 👍

 29. Twan van Mulken schreef:

  Renault Clio gekocht en nog steeds erg tevreden. Goede service en een mooie prijs.

 30. p.j evers schreef:

  1 week geleden chevrolet aveo gekocht zeer te vrede
  ik werd goed te woord gestaan door peter verbeek zeer betrouwbaar
  legde alles goed uit
  is een aanrader

 31. Roy schreef:

  3 weken geleden een Mercedes A180 AMG line gekocht bij Bert. Ik had meteen een goed gevoel bij de auto maar zeker ook bij Bert die me geholpen heeft in mijn keuze en verdere zaken omtrent het kopen van mijn eerste auto. Bij ophalen auto moesten er nog wat dingetjes geregeld worden (navigatie etc), hierbij heeft Bert perfecte service geleverd om ervoor te zorgen dat de auto in perfecte staat aan mij werd afgegeven. Het open en eerlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Aanrader!

 32. Priscilla schreef:

  Twee weken geleden een mooie Renault Clio gekocht, mooie auto, weinig kilometers,
  Ondanks dat mijn uitgezochte auto helaas voor mijn neus verkocht werd, werd ik de dag erna gebeld dat ze weer een andere mooie hadden staan die aan mijn wensen voldeed! zeer vriendelijk geholpen, zeer tevreden!

  Bent u nog op zoek naar een auto? Dan raad ik u aan om langs te gaan bij AUTO ZUYD SITTARD!! 🚘

 33. Margo Hommel schreef:

  Onlangs een Ford Fiesta ST gekocht met weinig kilometers.
  Ben goed en vriendelijk geholpen.
  Ik vind het een hele fijne auto.
  Bedankt.

 34. Marina schreef:

  Twee weken geleden een hele mooie Audi A1 gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht. Bert heeft ons heel goed geholpen. Nam alle tijd. Geen gladde praatjes maar open en eerlijk over hun manier van zaken doen. Ik kon de Audi al snel ophalen. Na 2 dagen brandde er een lampje. Een collega, Martijn, kwam na werktijd kijken wat er aan de hand was. Chapeau voor deze service!

 35. gerrie Van der heide schreef:

  Op goed vertrouwen heb ik hier een auto gekocht. Het gaat om een Renault Twingo RS. Had weinig goede ervaringen met dit type auto, maar toen ben ik dit exemplaar tegen gekomen met weinig kilometers en goede staat van onderhoud. Ik ben helemaal van Texel gekomen om de auto op te halen. En het is de moeite waard geweest! Alleen de airco moest bijgevuld worden. En de banden zijn oud. Ik ben heel blij met deze auto en wil dit auto bedrijf bedanken voor deze auto. Top!

 36. Reni schreef:

  Duidelijke uitleg. Deze mensen geven je echt een oprecht gevoel van vertrouwen. Chapeau! De fles rode wijn pas mooi bij mijn rode ds3 🙂

 37. Saskia Verstappen schreef:

  Een aantal weken geleden een mooie en goede auto gekocht voor een prima prijs. Prettig geholpen en een top service.

 38. Alfons Lemmens schreef:

  Op dinsdag 15-05-2018 onze auto Renault Captur kunnen ophalen bij Auto Zuyd.
  Bert heeft alle moeite gedaan deze auto voor ons te vinden.
  Wij zijn zeer tevreden over de behandeling en eerlijkheid bij Auto Zuyd, en blij met onze Captur, dit bedrijf is een echte aanrader. Bedankt Bert en personeel. Toppie !!

 39. Hanckmann schreef:

  Bedankt Auto Zuyd voor de super service,duidelijk uitleg over hoe en wat met de auto……ik rij met veel plezier in mijn Suzuki Alto occassion…….

 40. Marcel Renssen schreef:

  In januari samen met mijn vrouw een mooie nissan qashqai gekocht. Vorige week bleek de condensor van de airco stuk te zijn. Dit is super door Bert opgelost. Ik zeg toppie. Dit bedrijf is echt een aanrader.

 41. Robert Demandt schreef:

  Bijna 3 maanden geleden een Opel Mokka via verkoper Peter in het Panhuis gekocht. Showroom met nette en scherp geprijsde occasions. Prima indruk bij eerste en vervolg gesprekken. Bandenaanpassing aan auto fijn afgehandeld. Auto bevond\bevind zich in prima staat. Goede uitleg bij aflevering. Voor een volgende auto ga ik zeker weer naar Auto Zuyd. Ik raad het iedereen aan om daar te starten als je op zoek bent naar een betrouwbare en mooie occasion.

 42. Wendy schreef:

  Geen auto gekocht omdat ze niet hadden wat ik zocht maar toch de behoefte om een recensie te schrijven en een “dikke duim omhoog”uit te delen in combinatie met een oprechte dank je wel! Dank je wel voor de manier waarop jullie het bedrijf runnen, voor wie jullie zijn, voor de menselijkheid en de betrokkenheid die ik ervaren heb. Tevredenheid en oprechte aandacht voor de mens achter de klant als kernwaarden. Wat mooi om dat te ervaren. Waar vind je dat nog!? Nou, in dit bedrijf dus. Ik geloof in jullie, in wat jullie zeggen, in de auto’s die jullie verkopen en in de manier waarop jullie dat doen. Ik blijf jullie volgen en jullie aanbevelen in mijn kring van mensen die op zoek zijn naar een auto. Warme groet en alle goeds voor jullie en het bedrijf! Wendy

 43. Michel schreef:

  Zeer tevreden over de service en de nazorg was perfect .

 44. Jos Boeren schreef:

  Onlangs een aankoop gedaan van een jonge occasion bij Auto Zuyd. Presale en aftersale is prima geregeld.
  De klant wordt vriendelijk bejegend en de verkoper is eerlijk in zijn advies over de auto. Verbloemt geen kleine onhebbelijkheden als die er al zijn. Een aantal zaken zijn voor oplevering nog aangepakt met gesloten beurs die eigenlijk niet opgelost hoefde te worden. Kortom Top!
  Een tevreden klant

 45. Wilma Florax schreef:

  Zo,dit was nu eens een goede ontvangs door verkoper Peter.Hij had alle tijd en was niet opdringerig.De koop en aflevering is soepel verlopen met een duidelijke uitleg.Dit autobedrijf is een goede aanrader met genoeg keuze in iedere prijsklasse.

 46. Rob Monique schreef:

  Twee weken geleden een Nissan Quashqai gekocht bij Auto Zuyd via verkoper Peter. Prima eerste indruk bij gesprek over de auto. Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk gesprek. Proefrit met de auto mogen maken. Auto bevond zich in prima staat. Ook de overig gemaakte afspraken werden bij aflevering werden perfect nagekomen. Wij zijn heel erg blij met deze fijne auto, en hebben het volle vertrouwen in Auto Zuyd!

 47. Egon schreef:

  Via verkoper Peter een hele goede Mercedes (B) Benz gekocht. Ik rijd met plezier.
  Ik stond het meest versteld van de aflevering. Op en top netjes!!!!Dit heb ik op andere plaatsen anders gezien en ondervonden. Kwaliteit en prijs staan in goede verhouding.
  Ik heb vertrouwen in hun.

 48. Boy Daniel Ricke schreef:

  Het team van Auto Zuyd heeft mij geholpen met de aanschaf van een hele mooie VW GOLF-7 , zowel de aflevering als het gehele verkoop proces verliep soepel en professioneel – aanrader !

 49. Hendriks schreef:

  Peter van Auto Zuyd wist wat ik zocht. Maar dat hadden ze niet staan . Naar een paar weken belde hij dat er een die ik zocht zou binnen komen. En of ik nog interesse had. Zelf had ik al goed rondgekeken . Nadat de auto bekeken was en de proef rit oke was het kantoor op. Bij het eerlijke advies van Peter en de redelijke prijs ben ik met een tevreden gevoel de nieuwe eigenaar geworden. Twee weken later heb ik voor mijn vrouw ook een auto gekocht bij Auto Zuyd en weer tot wederzijds tevredenheid. Mocht er in de toekomst weer een auto nodig dan ken ik het eerste adres. Over Peter en Bert ben ik heel tevreden

 50. Familie van Kasteren schreef:

  Vandaag onze nieuwe Skoda Fabia opgehaald.We komen zelf uit Gelderland, dus was een eindje rijden,maar uit ervaring is gebleken dat dit het waard was.gezien de vriendelijke ontvangst en de fijne onderhandeling kunnen we zeggen dat we Auto Zuyd aanbevelen! Groetjes familie van Kasteren uit Heteren

 51. Rine Palsma schreef:

  Een nette showroom waar scherp geprijsde snoepjes van auto’s staan. De mooiste is echter vandaag al opgehaald door ons. In aanloop naar de koop toe werd er op een goede manier met ons meegedacht zonder dat het op verkooppraatjes leek. Het is een eerlijk servicegericht bedrijf. Een topper!

 52. Erik Vossenberg schreef:

  Zeer fijn geholpen aan ons nieuwe autootje. Duidelijke taal en alles snel en netjes opgeleverd. Hele vriendelijke verkoper. We hadden bij het zoeken naar een auto ook andere ervaringen, dus blij dat we bij Autozuyd zijn uitgekomen.!

 53. Tugay Sarisin schreef:

  Afgelopen Donderdag onze Toyota Corolla
  opgehaald. Zeer tevreden over de aankoop.
  Geen gladde verkoop praatjes. Top Service👍
  Een echte aanrader voor iedereen die een auto
  wil kopen

 54. Lilian van kessel schreef:

  Toyota aygo gekocht drie weken gelen super blij met mijn auto
  Super geholpen zeer tevreden

 55. JV schreef:

  Renault Clio gekocht bij Auto Zuyd.
  Ik heb de auto nu twee weken en even gewacht met het schrijven van een recensie om even eerst wat ervaring op te doen.
  Auto bevalt 100% maar het gevoel dat het wel vertrouwd was had ik eigenlijk al bij het eerste gesprek. Geen gladde verkooppraatjes en gewoon een eerlijk no-nonsens verhaal.
  Ook ik werd na enkele weken gebeld door de verkoper met de vraag of nog steeds alles naar wens was. Zeker een aanrader dit autobedrijf. Ik zou er zo weer terug gaan als ik weer een auto zocht.

 56. Bernardo schreef:

  Citroen C1 gekocht bij dit bedrijf. Autozuyd kwam meteen betrouwbaar over. Peter is direct, geen nonsens verkooppraatjes. Wat ik persoonlijk heel prettig vind. Met een goed gevoel deze auto gekocht. Een persoonlijk gebaar… hij belt na een paar weken om te vragen hoe de auto bevalt.. Dat zegt genoeg, toch…?

 57. Marcel en Esmaralda Renssen schreef:

  Vandaag hebben we onze nieuwe auto opgehaald, een hele mooie Nissan Qashqai. We zijn super geholpen door Bert. Uiteraard ook alle lof voor Peter. We hadden meteen een goed gevoel en de koop was snel gemaakt.
  Dit bedrijf is echt een aanrader.

 58. huizingh schreef:

  wij hebben op 3 januari onze nieuwe auto gekregen waar we tot nu toe zeer tevreden over zijn goede garage

 59. D. Hoofwijk schreef:

  Afgelopen weekend een Kia Rio gekocht bij Auto Zuyd.
  Zeer tevreden over de auto, de garage en de afhandeling.
  Verkopers zijn niet opdringerig en voorzien je van een eerlijk oprecht advies.
  Absoluut een aanrader dus!

 60. J.A. van Dijk schreef:

  Laatst een auto gekocht bij Auto Zuyd, zeer tevreden over de service en de aankoop!
  Ik raad iedereen aan om bij Autozuyd langs te gaan.

 61. Mayke Houben schreef:

  In augustus onze mooie Peugeot 208 hier gekocht en nog steeds heel erg tevreden. Fijne service en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader deze zaak!

 62. A. Van Oerle schreef:

  Net een auto gekocht bij deze mooie zaak.
  Zeer netjes en professioneel geholpen.
  Goeie afspraken kunnen maken.
  Ik zou deze zaak zeker aanbevelen.
  En bedankt voor de lekkere fles wijn.

 63. Ger Römers schreef:

  Vorige week auto gekocht bij auto zuid,wat me meteen opviel was de benadering van de verkoper die eerlijk en correct was zonder Blabla.Natuurlijk heeft iedere verkoper zijn verhaaltje en verkooptechniek,maar met Bert hadden we meteen een goed gevoel.Na de koop van de auto hadden we uiteraard een aanbetaling gedaan en het resterende bedrag de dag voor het afhalen van de auto overgemaakt,niet meer gedacht aan de aanbetaling en nog eens het volle bedrag overgemaakt.Zonder dat wij het wisten stond de dag erna het bedrag wat we hadden aanbetaald weer op onze rekening.Ik weet in ieder geval waar ik moet zijn als ik weer een andere auto wil.
  ZEKER EEN AANRADER

 64. Maurice Houba. schreef:

  We hebben nu ongeveer een maand geleden bij Auto Zuyd een Opel Mokka Cosmo met heel veel opties gekocht. Reageer nu pas, omdat ik eerst wilde ervaren hoe de auto rijdt etc. Mag vertellen dat Peter Verbeek ons perfect te woord heeft gestaan en ons een Mokka heeft verkocht die eigenlijk in nieuwstaat verkeert. De prijsstelling is uiterst gunstig en steekt heel positief af bij branchegenoten. De Mokka rijdt voortreffelijk, is geriefelijk en schakelt zeer soepel. Buiten enkele kleinigheidjes niks te klagen dus. En ik ben er van overtuigd, dat men me subiet zal helpen, mocht ik me melden met die kleinigheidjes. Zeker de moeite waard geweest om hiervoor vanuit Steyl naar Sittard te komen. Auto Zuyd is aan iedereen aan te bevelen.

 65. Johan brantsma schreef:

  Vandaag mijn nieuwe auto gehaald bij auto zuid.Top service, snelle afhandeling en een goede prijs voor mijn oude auto. Al met al zeer tevreden.
  Johan

 66. A. Bruil schreef:

  Onlangs een auto gekocht bij Auto Zuyd, perfecte service en correcte mensen. Zeer tevreden met auto en afhandeling.

  Groet,

  A. Bruil

 67. Claudio Saragosa schreef:

  Lexus gezien, en binnen 3 dagen gekocht. Werd snel en professioneel geholpen door zeer klantvriendelijk personeel. Auto loopt perfekt en hoop er nog vele jaren plezier mee te beleven.

 68. F.G.Jeukens schreef:

  Enkele weken geleden auto gekocht bij Auto Zuyd, zeer tevreden over afhandeling van de aankoop!
  Goede service en eerlijke prijs gekregen voor mijn inruilauto.
  Positieve en eerlijke houding tussen koper en verkoper, Auto Zuyd is zeker een aanrader!!

 69. Richard schreef:

  Voor de 2e keer een auto gekocht. Wederom een kia. Wat een prettige service en wederom erg goed geholpen. Eerlijke en betrouwbare service. Aanrader!

 70. Marijke schreef:

  Op zaterdag 30 september 2017 hebben mijn zoon en ik bij
  AutoZuyd in Sittard een witte Ford Fiesta gekocht voor mij.
  De ontvangst was heel prettig en de afhandeling van de
  koop is goed verlopen. Van te voren wat telefonisch en mail verkeer gehad,
  want wij komen uit regio Amsterdam. Dan is het altijd maar afwachten wat je aantreft.
  Maar de omschrijving ‘werkelijk in nieuw staat’ was zeer zeker niet gelogen.
  Uit formaliteit toch een aankoopkeuring laten doen bij de Ford dealer een dorpje verder op. Deze was zeer verbaasd over de staat van de auto in combinatie met de kilometerstand. Van binnen, van buiten en onder de kap zag alles er uit als nieuw.
  Ik heb een prachtige auto en ‘’ overall gesproken’’:
  een goed autobedrijf om zaken mee te doen.

 71. S.Notten-Thongdeenork schreef:

  In September hebben wij Peugeot gekocht bij autozuyd, ik ben tevreden een super blij mee . de auto heel mooi en de service vond ik ook heel fijn goed uitleggen en vriendelijk. als iemand willen auto kopen komt gewoon bij autozuyd helemaal top !!!

 72. B.stegers schreef:

  Het leed dat autorijden heet, maar bij autozuyd wordt dit iets verzacht door hun positieve, active eerlijke houding en handelen. 4 jaar geleden kocht ik er voor een klein buget een Ford Fiësta, ondanks dit kleine buget was de service er zeker niet minder om. Destijds werd ik geholpen door Bert, een vriendelijk en sympathieke kerel. Ik dacht nog natuurlijk doet hij zo vriendelijk “zo zijn ze toch allemaal” maar nee hoor hij en zijn collega’s voeren geen act op. Met de auto heb ik probleemloos gereden in de 4 jaar die ik hem bezat. Natuurlijk zit er onderhoud aan een auto en onderdelen kunnen verslijten maar niets noemenswaardig. Nu staat de de autobranche met 2e hands auto’s in mijn beleving niet echt bekend om zijn eerlijke verkopers en hierdoor kwam ik al snel weer uit bij autozuyd. Het bedrijf ligt voor ons niet echt in de buurt gezien we in Amsterdam wonen maar het loonde weer zeer de moeite om de Ford in te ruilen voor een Renault scénic. De Renault ook weer gekocht voor een beperkt budget en toch kreeg ik dezelfde galante service als de mensen die aan een andere auto staan die ver boven mijn budget lag. Ook nu krijg ik een eerlijke prijs voor mijn inruiler en een eerlijke prijs voor mijn nieuwe tweedehandse Renault. De Renault werd van binnen en buiten geheel nagekeken en omdat ik dit interessant vind mag ik hier gewoon bij zijn, niets dat verborgen word. Dan vind de monteur een versleten wiellager en laat dit direct weten aan Bert, weer dezelfde verkoper. Bert zijn eerlijke houding komt meteen naar boven en geeft opdracht om te vervangen wat vervangen moet worden. Nadat alles is nagekeken en het wiellager is vervangen worden de laatste vlekjes weg gepoetst en mag ik de auto in ontvangst nemen waarbij ik ook nog een fles wijn krijg. Super service wederom van autozuyd, het was een genot om mijn zuurverdiende geld hier uit te geven zonder het gevoel te hebben dat het geld uit mijn zak getrokken werd. Er zijn van die mensen die je “succes” gunt de mensen van autozuyd verdienen het wat mij betreft absoluut.

 73. Anja van den Munckhof schreef:

  Afgelopen juli hebben wij een Volkswagen Up van 5 jaar oud gekocht. Ik kan met tevredenheid terugkijken op de service van Bert en zijn team, en vond het fijn dat ze me met plezier in verschillende auto’s hebben laten rijden. Hierdoor heb ik op mijn gemak een keuze kunnen maken. Ik ben heel erg blij met mijn Upje, hij rijdt heerlijk.

 74. Denis Florack schreef:

  Mooie occasion gekocht; het hele verhaal klopt; auto tiptop in orde; prima service en vertrouwen niet beschaamd. Geen extra onnodige kosten zoals afleverkosten etc. en keuzevrijheid t.a.v. de garantie e.d.
  Vriendelijke en voorkomende verkoper die tijd neemt en je serieus neemt. Kortom: vertrouwd adres.

 75. Jannie pijpers schreef:

  We zijn erg tevreden over de auto die door garage ( Peter Verbeek) auto Zuyd aan ons verkocht is.
  Alleen wij hadden niet service pakket erbij gepakt maar hadden de auto door onze eigen dealer na laten kijken en de auto is tiptop in orde. Eerlijk adres om hier de auto te kopen. Zeker de moeite waard bij aankoop van een auto hier langs te gaan.

 76. Judith en Reinier schreef:

  Een paar weken later zijn we helemaal tevreden met onze aankoop. We kunnen niet allemaal experts zijn van auto’s, dus dan is een verkoper die met je meedenkt is wel zo prettig.
  Nog even terug geweest voor een kleinigheidje dat meteen verholpen werd. Aanrader!

 77. marie-louise schreef:

  Enkele weken geleden auto gekocht bij auto zuyd. Helemaal blij mee. Zijn goed en vriendelijk geholpen onder het genot van een bakkie koffie. Echte aanrader…….Een tevreden klant.

 78. Henk van den Beucken schreef:

  We zijn erg tevreden over de auto die door garage ( Peter Verbeek) auto Zuyd aan ons verkocht is. Voldoet aan onze verwachtingen. Afspraken zijn goed nagekomen. Eerlijk adres om hier de auto te kopen. Zeker de moeite waard bij aankoop van een auto hier langs te gaan.

 79. Sidney schreef:

  Inmiddels al een week verder met mijn nieuwe aankoop. Zeer tevreden over het verkoopproces waarbij de verkoper (Peter Verbeek) eerlijk advies gaf en extra wensen in vervulling heeft laten komen. De prijs waarvoor ik mijn Suzuki Swift occasion heb gekocht is daarbij eerlijk.

  De afleverbeurt van mijn auto was ook top in orde. Bij de proefrit heb ik enkele kleine irritatie puntjes doorgegeven waarbij deze kosteloos werden verholpen. Het ging hierbij om krassen in het interieur en lawaaierig remgeluid. Bij de afleverbeurt zijn dan ook de remschijven worden vervangen (deze waren aan vervanging toe) en een aantal opvallende krassen worden weggewerkt. Ook werd de auto met een nieuwe mattenset en een schoonmaakbeurt afgeleverd.

  Ik ben na één week van mijn aankoop worden opgebeld door Peter die mij vroeg of de auto mij nog altijd beviel en of ik mankementjes ben tegengekomen die nog onder de garantie periode kunnen worden verholpen. Het enige mankementje was dat de passagiers binnenverlichting schakelaar het niet doet. Dus niks ernstigs maar toch is Autozuyd bereid om hiervoor een afspraak te maken.

  Hoewel ik weinig ervaring heb met aankopen van auto’s (dit is mijn eerste) ben ik tot dusver zeer tevreden over AutoZuyd. Ik raad AutoZuyd dus ook aan.

  Bedankt AutoZuyd!

 80. Blomen schreef:

  Ik heb een week geleden een Renault cilo gekocht
  Ze hebben mij heel goed geholpen en goede service
  Ik ben zeer te vrede

 81. Ronnie Duisings schreef:

  Wij hebben bij Autozuyd een Audi a3 gekocht en zijn er zeer tevreden over.
  Van begin af aan een zeer goed en welkom gevoel…mede door Bert die ons zeer goed geholpen heeft.
  ik zal het zeker aanraden hier een auto te kopen.

 82. Jan van Dorst schreef:

  Onze eerste Lexus gekocht bij Autozuyd, Zij hebben ons geweldig geholpen, zeker na ons auto ongeluk, zeer fijne auto en zeer fijne service. Een aanrader voor een ieder die een eerlijke auto wil kopen voor een eerlijke prijs.

 83. Joanna Eberson schreef:

  Na wat nare ervaringen bij andere autobedrijven, zijn we bij Autozuydheel goed geholpen! Een auto voor een goede prijs op de juiste manier afgeleverd en behandeld! Top service, klantvriendelijk en erg behulpzaam! Heel erg dankbaar daarvoor!

 84. Daisy vd Bergh schreef:

  Vorige week onze auto bij AutoZuyd gekocht voor een goede prijs. Heel vriendelijk geholpen. Dus zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen als je een andere auto nodig hebt!! Heel blij met onze auto:-) Grtjs

 85. E. Steur schreef:

  Onlangs een Lexus CT200h gekocht bij AutoZuyd, een schitterende auto voor een scherpe prijs ! Een erg vriendelijke en goede service ! Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen. Grt

 86. Mark H. schreef:

  Auto gekocht bij AutoZuyd. Top service!

 87. Debby Dieteren schreef:

  Vandaag onze nieuwe auto opgehaald!We zijn er heel blij mee!Top service!

 88. Gé Bovee schreef:

  Voor het eerst een auto bij Auto Zuyd gekocht. We werden hartelijk ontvangen, prettig gesprek gevoerd en auto dus ook gekocht. Bij aflevering werd alles uitgelegd, wat tegenwoordig wel erg handig is. Toch kwamen we een niet noemenswaardig mankementje tegen, wat meteen werd opgelost door Auto Zuyd. Kan niet anders zeggen dan een top service

 89. René van Zundert schreef:

  voor een maand geleden een SEAT ALHAMBRA gekocht
  bij auto zuyd in sittard
  het lampje van de auto bleef branden,dankzij de prima service van auto zuyd,was dit euvel snel verholpen
  en we mogen met trots zeggen dat we een prima keuze hebben gemaakt
  mvg René van Zundert en Peggy Jongen

 90. J. Donders schreef:

  Wij hebben vorige week een Volvo V40 bij dit bedrijf gekocht. Peter Verbeek heeft ons goed geholpen en duidelijke informatie over de auto gegeven. Afspraken zijn allemaal nagekomen en de auto rijdt als een zonnetje!

 91. Jurian Donders schreef:

  Wij hebben vorige week een Volvo V40 bij dit bedrijf gekocht. Peter Verbeek heeft ons goed geholpen en duidelijke informatie over de auto gegeven. Afspraken zijn allemaal nagekomen en de auto rijdt als een zonnetje!

 92. Ilona Verblakt schreef:

  Afgelopen week bij Auto Zuyd mijn auto gekocht.

  Bedankt voor de goede service!

  Zeker een aanrader…

 93. M.Rekko schreef:

  Mijn 2e auto weer gekocht bij Auto Zuyd. Weer perfect geholpen en super blij met mijn Nissan Note, ik kan het iedereen aanraden om hier een auto te kopen.

  Groet M.Rekko

 94. C. Scheepers schreef:

  Ben weer top geholpen bij auto Zuyd. Ik heb nu een Fiat Punto EVO waar ik zeer happy mee ben’n
  Binnenkort wip ik nog even binnen voor mijn nieuwe matten met Zuyd logo 😀

 95. Joyce schreef:

  Helemaal blij met mijn citroen C1 !

  Fijne, vriendelijke, goede service !

  Terwijl ik er zelf “per toeval” langs reed,
  wil ik dit bedrijf erg aanraden !

  Lieve groet, Joyce !

 96. Smeets schreef:

  3 weken gelden een VW Golf 7 Highline hier gekocht, klantvriendelijk en eerlijk te woord gestaan door Peter. Het was een zeer prettige ontvangst zonder opdringerigheid en met de juiste informatie. Bedrijf komt vertrouwd over en is duidelijk in haar afspraken. Zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen. Tot nu toe bevalt de auto nog uitstekend.
  Fam. Smeets

 97. Fam. Kremer schreef:

  Zeer mooie kia sportage gekocht met weinig kilometers uit 2012
  We zijn zeer tevreden met onze aankoop en de verleende service.
  ps Bert jullie hebben trouwens lekkere koffie.

 98. Annemarie de Kruyff & Jaap van Tuil schreef:

  Twee weken geleden een zwarte Renault Clio gekocht bij Auto Zuyd.
  Super mooie auto die erg goed bevalt!
  Door Bert zeer correct en erg klantvriendelijk geholpen.
  De klant is hier wel degelijk koning!
  Het was zeker de moeite waard om 150 km naar Sittard te rijden, om onze nieuwe auto aan te schaffen.

 99. Lars schreef:

  Een maand heb ik een Peugeot 208 bij Auto Zuyd gekocht. Ik ben met een goed advies geholpen in mijn keuze en ben zeker tevreden met de aanschaf!

 100. Dhr/Mevr.Tholen schreef:

  Ruim een maand geleden een bezoek gebracht aan AutoZuyd,wat meteen opviel was de prettige en vriendelijke ontvangst door Bert(eigenaar).De keuze van onze nieuwe auto was snel gemaakt,mede door het niet opdringerige gesprek.Wat zeker belangrijk is dat ook de after-sale aansluit op de geboden service.
  Dus bent u op zoek naar een andere auto…
  Dhr/Mevr.Tholen

 101. Ben Louwerens schreef:

  Samen met mijn dochter haar eerste auto gekocht bij Auto Zuyd, inclusief afleverbeurt om er zeker van te zijn dat de auto in goede staat verkeerd.Amper een half jaar later staat ze met een fikse olielekkage in Venray. Eerste reactie van Auto Zuyd: de garantie is voorbij! Maar als ze met haar olielekkende topoccassion van Venray naar Sittard kwam, zouden ze er naar kijken. Dit durfde mijn dochter en zelfs ik niet…een rit van Venray naar Sittard….tussentijds olie bijvullen op de vluchtstrook…en Auto Zuyd nam geen enkele verantwoordelijkheid mocht hierdoor nog meer schade ontstaan. Zo lost Auto Zuyd een probleem op ! Noodgedwongen de auto in Venray laten repareren en een rekening van bijna €700,- betaald. Auto Zuyd wil een coulancevergoeding betalen van €100,-. Dit is de eerste en tevens laatste auto die wij bij Auto Zuyd hebben gekocht. Bert is duidelijk een ondernemer die alleen op de korte termijn denkt en blijkbaar ook graag ontevreden klanten heeft, anders had hij dit wel beter afgehandeld. Slechte service en of een topoccassion van 4 jaar oud met een lekkende krukaskeerring nou zo top is…Geen aanrader dit bedrijf !

  Reactie Auto Zuyd
  Beste heer Louwerens,
  We snappen dat het erg vervelend is dat wanneer u een auto koopt hier na een half jaar wat aan is. Hoewel we er alles aan proberen te doen dit te voorkomen, is dat niet altijd mogelijk. Daarom hebben we uw dochter een coulance regeling aangeboden, ondanks dat de garantieperiode al geruime tijd verstreken was. We hebben uw dochter onlangs uitgelegd waarom we van mening zijn dat dit een passende regeling is. We zijn immers van mening dat we niet mee hoeven te betalen aan het regulier onderhoud van de auto, welke ook tijdens de reparatie is uitgevoerd. Wanneer u anders van mening bent of hier verdere toelichting op wilt, bent u ten alle tijden welkom om het hier samen over te hebben bij een kop koffie.
  Ondanks het ongemak, wensen we u en uw dochter nog veel veilige kilometers.

 102. Jean en Petra Gelissen schreef:

  Vandaag 2 auto’s gekocht en mijn auto ingeruild.
  We werden hartelijk ontvangen en goed voorgelicht.
  De inruilprijs was goed hij legde ook uit waar de prijs vandaan kwam en liet dit ook zien.
  Hierdoor hadden we ook het gevoel dat we open en eerlijk geholpen werden.
  De auto’s stonden netjes klaar en alle knoppen werden uitgelegd voor vertrek.
  Zeker een aanrader voor iedereen die een goede auto wil kopen.

  Bedankt voor de goede hulp.

 103. Bas Rompen schreef:

  Open en eerlijk bedrijf wordt goed te woord gestaan en afspraken worden correct nagekomen.
  Alle wensen zijn bespreekbaar,zeer tevreden.

  SUPER !!!!

 104. Wil Donners schreef:

  Na een goed gesprek onze auto ingeruild en met zoals onze zoon en dochter een nieuwe auto gekocht.
  een heel fijn bedrijf met duidelijke afspraken. Een goed vertrouwen is de basis voor ons geweest en natuurlijk de goede service en lekkere koffie. Tot de volgende aankoop zou ik zeggen…

 105. Anton v/d Goor schreef:

  13 december 2016 een andere auto gekocht bij auto zuyd.
  expres 3 maanden gewacht met een review om te kijken of er in die periode niet wat pijn puntjes zouden ontstaan (blijft toch een 2e handse auto)

  na wat over en weer (op een leuke manier) onderhandelen tot een overeenkomst gekomen.
  De v50 had wat puntjes en zijn de puntjes die opgelost zouden worden zijn netjes opgelost(spiegel kap was kapot).

  nu 3 maanden en 12000km later nog steeds blij met mijn V50 D5.

  Tip:
  als je een auto gaat verkopen, verdiep je zelf dan wel in de opties en uitvoeringen want de V50 die ik nu heb stond als summum te koop maar is verre van een summum gelet op opties die bij een summum horen (wist ik al voordat ik deze kocht en heb ik aangegeven tijdens de onderhandelingen).

  al met al heel netjes geholpen

 106. Ruben Hacking schreef:

  Vorige week hebben we een geweldige auto gekocht bij Auto Zuyd. Heel tevreden over de manier waarop we ontvangen en geholpen zijn. Goede service en scherpe prijs! Absoluut een aanrader dit bedrijf. Complimenten.

 107. Sara Pepermans schreef:

  Top service! Goed geholpen en bedankt voor het eerlijk advies. Ik raad dit zeker aan!

 108. Mick schreef:

  Auto gekocht. Goede service. Helemaal top, ga zo door!

 109. A manten schreef:

  Ik kan alleen maar zeggen, als je een mooie en betrouwbare auto zoekt hoef je niet verder te zoeken hier bij autozuyd vindt je dat allemaal.
  En het voornaamste is je wordt prima geholpen en met een prima SERVICE en dat wil tegenwoordig veel zeggen.
  Dus mensen niet verder zoeken ga naar autozuyd voor je auto.

 110. Ciske schreef:

  Per abuis terecht gekomen bij Auto Zuyd na omzwervingen door Limburg. Overal waar ik kwam stonden de auto s op nummer 1 en voelde ik mij als klant niet voor vol aan gezien worden. Bij auto Zuyd kwam de verkoper ( Peter ) naar buiten en gaf me een hand…! Niet te geloven dat was namelijk de eerste die blij was dat ik naar zijn auto s kwam kijken!! Ik zei tegen mijn vriend: “deze mag me een auto verkopen haha “. Bij de rest had ik namelijk gezegd dat ze nog geen EURO van me zouden krijgen…
  Ik ben met mijn vader nog een keer wezen kijken en heb vervolgens mijn Mitsubishi Colt gekocht waar ik helemaal verliefd op was geworden.
  Nog geen minuut spijt gehad van mijn aankoop!
  Dank je wel voor de SERVICE!!

  Groet Ciske Post

 111. Kevin schreef:

  Half jaar geleden een auto gekocht.
  Zeer goede service! Super tevreden.
  Een absolute aanrader voor mensen die een leuke
  Betaalbare en betrouwbare auto zoeken.

 112. Joke schreef:

  Ben super blij met onze (. Fiat Panda )
  Top service vriendelijke en vooral meedenkende mensen .
  Nieuwe ruitenwassers en vertaling van navigatie verholpen en betaald.
  Hartelijk dank hier voor.

 113. Martijn diender schreef:

  2 weken geleden een auto gekocht bij auto zuyd , kom zelf uit zeeland daar naar toe gegaan met de trein boden me netjes aan om me op te halen. toen gekeken voor de vw polo uit 2008 erg nette auto zeer tevreden mee netjes afspraken gemaakt imv garantie op lange afstand dat niet gedaan en alles werd goed geregeld, en een week later kon ik hem ophalen met een nieuwe apk en veilige km’s naar zeeland.kortom een mooie auto met een top service vanuit de garage.

 114. Peter Stakenborg schreef:

  Ik wilde wel perse een jonge Peugeot 2008 maar wel een 1600 4 cylinder. Die stond, ingevoerd, bij Auto Zuyd in Sittard. Goede afspraken gemaakt en tot nu toe erg tevreden over mijn keuze voor Auto Zuyd.

 115. Miko Bergrath schreef:

  Top service bij m’n nieuwe Renault Clio. Heel vriendelijk en meedenkend personeel!

 116. mandy schreef:

  2 weken geleden heb ik mijn fiat 500 gekocht bij autozuyd.
  Ben er super blij mee !

  Top service en vriendelijke mensen bij autozuyd !!👍🏼

 117. F.dos Santos schreef:

  BETROUWBAARHEID GOEDE SERVIES EN SYMPHATIE DIE HEBBEN MIJ GELEIDE TOT DE BESLISSING EEN AUTO TE KOPEN !!! DE AUTOBEDRIJF AUTOZUYD ter naam v. BERT den ROOIJEN INDUSTRIESTRAAT 2 SITTARD is de reden om een GOED en BETROUWBAAR en voor de TOEKOMST een AUTO KOPEN ..!!!! Fernando Duarte dos Santos

 118. C. Scheepers schreef:

  Onlangs een mooie Toyota Aygo gekocht bij auto Zuyd. De service staat hoog in het vaandel, zeer vriendelijk en houden zich aan de gemaakte afspraken!!! Ben als een zeer tevreden klant met mijn auto de weg op gegaan dikke duim!!

 119. Eric Wuister schreef:

  6 december 2016 een hele mooie Audi a5 Sportback gekocht . Mijn vorige auto netjes in kunnen ruilen .
  Vooraf wat telefonisch contact gehad voordat ik vanuit Nijmegen naar Sittard reed . Je wordt vriendelijk te woord gestaan en Bert ( de eigenaar) is vriendelijk en zeker niet opdringerig zoals de meeste verkopers zijn ! Nadat de deal rond was hadden we een week later afgesproken om de auto op te halen .
  Toen ik Bert belde of ik hem toch eerder op kon halen heeft hij alles in werking gezet om hem toch al heel snel op te halen . Auto stond super netjes gepoetst in de showroom te wachten op mij .
  Dus zeker de moeite waard om bij auto Zuyd te kijken voor een mooie occasion .

  Bedankt auto Zuyd 👍

 120. Natascha Rockener schreef:

  Heb een jaar geleden, in 2015 bij Bert een Peugeot 107 gekocht. Bert is geweldig en ben nog steeds blij met m’n auto. Zodra ik van plan ben om een andere te kopen ga ik zeker eerst weer autozuyd langs want dan koop ik met een goed gevoel een betrouwbare auto 👍🏻

 121. Dylan schreef:

  Oktober 2016 een Seat Ibiza gekocht. Vriendelijke en snelle service. Na een week een aantal kleine gebruikers mankementen ontdekt die snel, kosteloos en prima werden verholpen. Erg tevreden en zeker aan te bevelen! Bedankt Auto Zuyd!

 122. Sem Roberts schreef:

  Hele mooie Kia Picanto gekocht. Duidelijke prijsafspraken, prima service! Er staan nog veel mooie auto’s in de showroom, dit bedrijf is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie occasion, prima prijs/kwaliteit verhouding.

 123. will en claudia ankiewicz schreef:

  augustus 2016 een Peugeot 208 gekocht bij auto zuyd…in een woord alles bij mekaar ,,,SUPER,,,

  bedankt Peter. MVG Will Claudia

 124. Ruben Ballendux schreef:

  Bijna een jaar geleden, in oktober 2015 een auto gekocht bij Auto Zuyd. Na een korte uitleg van Bert viel mijn oog op een zwarte Volkswagen Polo. Strak in de lak en maar weinig kilometers gereden. Tijd voor een testrit. Na deze rit was ik helemaal verkocht. Na een korte onderhandeling een lekker bakkie koffie was het mijn auto.
  Verkopers zeer vriendelijk en zeer vakbekwaam. Nemen alle tijd voor je waardoor je met een goed gevoel en een goed advies naar buiten gaat. Volgende aankoop van een auto is weer voor jullie mannen. Bedankt voor de goede service en de goede bak koffie. Ik raad iedereen aan zeker eens te gaan kijken bij AUTO ZUYD!

 125. Manon schreef:

  HE-LE-MAAL happy met de Suzuki Swift die ik vandaag gekocht heb bij Auto Zuyd. Uitstekende service en snelle levering. Toppie!!

 126. Theo Aretz schreef:

  December 2015 een leuke Ford Fiesta gekocht. Leuk kunnen onderhandelen over de prijs en leveringsvoorwaarden. Bert neemt alle tijd om je voldoende informatie over de auto’s te geven en dat geeft je een goed gevoel. Nu 2 maanden en ongeveer 1000km verder zijn we zeer tevreden over de auto. Ik kan iedereen aanraden om eens te gaan kijken !!!!

 127. Rebecca Tummers schreef:

  Net voor de kerst eigenaar geworden van een erg luxe fiat 500. Ik heb al mijn wensen doorgegeven en Bert heeft op zeer korte termijn een auto met alle wensen kunnen vinden. Hij heeft ook een eerlijke mening gegeven bij het kiezen van de auto (km stand/ bouwjaar). Ik kon meteen komen kijken en ik heb al mijn vragen kunnen stellen. Ik vond het een prettige service en ik ben heel erg blij met mijn auto. Autozuyd is zeker weten een aanrader!

 128. Peter Dautzemberg schreef:

  Bedrijf is goed op gezet en alles is te bespreken en wordt geregeld.

 129. Harm Burgers schreef:

  Gisteren, donderdag 17 dec, Fiat Grande Punto 1.4 Starjet Racing opgehaald. De week ervoor zag ik em staan, toen ik mij eigenlijk orienteerde op een Toyota Aygo, Peugot 107 of Citroen c1. Kwam in gesprek met Bert en zei: “daar heb ik wel interesse in”. Dankzij zijn goede uitleg en het vertrouwen dat hij me gaf, heb ik toen besloten om deze te kopen. De prijs en kwaliteit waren en zijn in goede verhouding met elkaar, zowel van buiten als binnen. Hier en daar zijn er wel wat kleine gebruikerssporen, maar dat mag ook wel met een 7 jaar oude occasion. Deze zijn overigens prima te verhelpen. Het rijden hiermee is heerlijk, zit comfortabel en heeft bovendien een sportieve uitstraling. Ik ga hier nog veel rijplezier mee hebben. Bedankt voor de goede uitleg en open en eerlijke antwoorden op al mijn vragen. Ik kom hier graag weer een keer terug. Auto Zuyd is zeker een aanrader.

 130. Fam. Breukers schreef:

  In oktober een leuke auto gekocht. In de onderhandelingen over de uiteindelijke prijs afgesproken dat er 1 mnd garantie op de auto zou zitten (als wisselgeld). De auto rijdt 3 weken helemaal probleemloos echter 1 week voor het verlopen van deze garantie maakte de auto voorin een zeer scherp en hard geluid, vooral bij het remmen. Wij verdachten de remmen meteen als het probleem. Bij de garage aangekomen bleek het geluid verdwenen te zijn, maar ze dachten met ons mee, de remmen werden gewoon keurig vervangen op garantie. Wij weer blij. Weer terug naar huis met de auto. Ruim 1 week later de garantie verstrijkt. Precies 1 dag hierna toch weer datzelfde geluid terug %^&^^$%&. Het waren dus niet de remmen blijkt … Wat nu, de garage toch maar weer gecontacteerd. Het bleek uiteindelijk de motorriem te zijn en dus niet de remmen als bron van ellende voor het vervelende geluid. Uiterst sportief is deze riem weer op kosten van de garage vervangen ondanks het zonet verstrijken van de garantie! Wij zijn AutoZuyd dankbaar voor deze prima service! Zo kan het ook.

 131. Jurina schreef:

  Na lang zoeken eindelijk de ford ka gevonden die ik zo graag wilde. Paar keer gebeld, keurig te woord gestaan door Bert, we moesten er ruim 1,5 uur voor rijden dus spannend of het wat zou zijn. We zijn niet teleurgesteld, we hebben de ka gekocht en een week later opgehaald, op de terugweg gingen er helaas lampjes branden op het dashbord, maar motorisch prima. Thuis meteen gebeld en ondanks geen garantie bijgekocht werd er meteen netjes gehandeld, dag afgesproken om terug te komen, er stond een andere auto voor ons klaar zodat wij een dagje Sittard inkonden en de auto werd nagekeken. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe autootje en raad deze garage zeker aan voor iedereen die een goede 2e hands auto zoekt.

 132. Dorssers schreef:

  Afgelopen week een Aygo gekocht. De auto zag er op de website, maar ook in de showroom prachtig uit. Bert gaf open en eerlijk antwoord op al onze vragen.

  De eerste kilometers zijn inmiddels gemaakt en wij zijn uiterst tevreden over de auto!

 133. Hennie ten Dam schreef:

  Vorige maand een Opel Agila gekocht. Over de auto kan ik kort zijn deze is gewoon goed.
  Erg te vreden over de openheid en realistische manier van zaken doen.
  Kortom de moeite waard om te gaan kijken als je opzoek bent naar een andere auto.

 134. Seuntjens schreef:

  Vorige week Toyota aygo gekocht voor de zoon, prima autootje.
  Leuk om weer eens te onderhandelen voor je zoon, zijn eerste auto.
  Auto bevalt goed echter toch een puntje van kritiek, auto heeft apk voor nog een heel jaar
  En het apk bewijs is niet bij de auto geleverd, op navraag via mail en sms geen antwoord, dat is dan weer jammer.Bert belde een dag later wel en gaf aan via de telefoon ik kan ervoor zorgen, maar helaas nog geen respons meer.
  In Nederland heb je dit niet nodig is opvraagbaar, maar in de landen om ons heen moet je het tonen op verzoek.
  Als ik het perce wil hebben kost dat weer € 16,- en dat is dan weer jammer.
  Had anders gekund.

  Auto Zuyd: Beste heer Seuntjens, excuus dat we het de eerste keer vergeten zijn op te sturen, dit is als nog gebeurd en zal binnen enkele dagen bij u in de brievenbus vallen. Veel rijplezier met de Aygo voor uw zoon!

 135. John Beemer schreef:

  Vorige week een Volkswagen Golf gekocht. Zeer goede service van de eigenaar Bert. Open, eerlijk en duidelijk, je weet wat je koopt en hij zorgt ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Kortom een aanrader voor iedereen!!

  groeten,
  John

 136. Lieke Hermans schreef:

  Vandaag toyota aygo gekocht. Super goede service en een hele mooie auto voor een hele mooi prijs.
  Erg tevreden!

  Zal jullie bij al mijn vrienden en familie aanbevelen!

  Gr, Lieke

 137. Sandra Bartels schreef:

  Ik ben super tevreden over mijn Kia Picanto en top service en advies van Bert.Ik zal zeker aanbevelen om hier een auto aan te schaffen.

  groetjes Sandra

 138. Paul Hissink schreef:

  We hebben begin juli een picanto gekocht. Zijn net terug van vakantie. Auto rijdt prima en zuinig. We zijn zeer tevreden.

  Groet P. Hissink

 139. J de Bruijn schreef:

  Wij hebben 2 jaar geleden een gele peugeot 107 bouwjaar 2009 gekocht voor een goede prijs. We willen laten weten er heel tevreden mee te zijn. Zoals je zei is hij technisch goed in orde, en we rijden er al 2 jaar zonder extra onkosten mee. Hij rijdt super zuinig. Alsnog bedankt dus.
  Groet J de Bruijn.

 140. Paul Hendrikx schreef:

  Wij waren al een tijdje op zoek naar een kleine auto ipv een VW Golf 2.0. Jou hebben we gevonden op internet met prijzen die wel heel erg scherp zijn. Dit wekt natuurlijk enige argwaan. Toch hebben wij een afspraak met jou gemaakt om de Aygo te bekijken en je stelde ons gelijk op ons gemak, en maakte totaal geen geheim van je prijzen. Een korte test rit gemaakt, en de Toyota gekocht. Zeer tevreden over de auto, alles perfect. Wat wij heel erg op prijs stelden was het telefoontje van jou (na +/- 1week), of de auto beviel en of alles naar tevredenheid was verlopen.

  Kortom een dikke 10, ga zo door. Bij de volgende auto denken wij Het eerste aan jou.

 141. Bianca Velthuis schreef:

  Een tevreden klant erbij ! Eerlijke verkoper, goed advies, auto voldoet aan alle verwachtingen. Kortom een top bedrijf

 142. Sofie Corten schreef:

  Ongeveer 1,5 maand geleden was ik op zoek naar een betrouwbare vervanger voor mijn oude autootje. Toch wel spannend omdat een auto kopen geen kleine uitgave is en ik het geld maar een keer kon uitgeven. Na wat zoeken op het internet kwam ik terecht bij AutoZuyd. Ik was op zoek naar een citroen c1 en vond op de website een wel erg goede aanbieding. Hierdoor vroeg ik me wel even af of alles wel klopte met de auto maar zodra ik naar de auto was gaan kijken en een testritje had gemaakt was ik al snel helemaal gerustgesteld door de vriendelijke en duidelijke uitleg van Bert. Heel fijn hoe hij op de kosten voor een auto kan besparen door zijn concept en manier van werken.

  Kortom, hele fijne service en een betrouwbare auto voor een kleine prijs!

 143. Miriam Haas Ottenheym schreef:

  Hallo ik ben super blij en tevreden met mijn c1 ben echt een tevreden klant….. Eerlijke verkoper vriendelijk goed advies top service!

  bedankt
  Groetjes

 144. Romee Willems schreef:

  Ook ik was op zoek naar een klein autootje voor een leuk prijsje. Ik kwam bij toeval op deze site uit. Hier stond de twingo waar ik naar op zoek was! Allereerst was ik wat huiverig, is het allemaal wel te vertrouwen? Zeker omdat ik koos voor een wat “ouder” beestje. Maar tijdens de bezichtiging kreeg ik een goed gevoel en besloot de “gok” te wagen. Helemaal blij reed ik met m’n nieuwe autootje naar huis. De volgende dag wilde ik in m’n autootje stappen, tot mijn grote schrik kreeg ik hem niet aan de praat! Dit kon toch niet waar zijn! Boos belde ik auto zuyd op. Ik voelde me bedrogen en was enorm teleurgesteld. Gelukkig hebben ze diezelfde avond mijn probleem van een lege accu opgelost!! Wat was ik blij met deze super service! Dus als iemand een auto zoekt voor een leuke prijs; auto zuyd!!

  Veel groetjes en nogmaals bedankt!!

 145. Judith schreef:

  Bedankt voor de fijne service! Afgelopen maand een KIA Picanto bij je gekocht waar ik heel blij en tevreden mee ben.

  Succes verder!

  Groetjes, Judith

 146. Brigitte en Don Mullers schreef:

  Ik was op zoek naar een klein en leuk autootje en vond deze bij AutoZuyd. Alles werd zeer snel en naar wens verzorgd.

  Bert,bedankt voor de snelle en goede service!

 147. Ben Klein Tuente schreef:

  Hoi Bert,

  Als afgesproken was ik donderdagmorgen in de garage. De auto lekte aan een achterlicht deze was kapot en hij lekte toch aan de rubber bij de kofferdeksel. Ik ben vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Het achterlicht en de rubber zijn vervangen.Na 2 dagen harde regen blijkt er geen water meer naar binnen te komen. Toen ik vroeg wat ik moest betalen was het antwoord dat het gratis was. Voor deze goede service wil ik je bedanken. De auto zal ik zeker door jullie laten onderhouden.

  Voor de rest verheug ik me op veel rijplezier

  Groetjes Ben Klein Tuente.

 148. ruud witjes schreef:

  Hallo,onlangs met pijn in mijn hart(rug) afscheid moeten nemen van mijn geliefde Mercedes slk 230 kompressor,kwam via marktplaats terecht bij AutoZuyd,en werd verliefd op een kia sportage 2.7 v6 hoge instap wat een genot zeker met pinnen in je rug,na een goed gesprek met de heer Bert van Rooyen de mercedes ingeruild en de kia genomen de afspraken die gemaakt werden met Bert werden uiters correct nagekomen ook de kleine dingetjes die ik later nog tegen kwam, werden zonder veel vragen hersteld,Alle lof voor Bert die zijn woorden in daden omzette dat kun je niet altijd zeggen over een verkoper of dan wel autozaak, zou willen dat het altijd zo ging.
  Als mijn kia het begeeft zal ik zeker met de Heer van Rooyen contact opnemen om te kijken of hij me weer van dienst kan zijn bij een volgende deal,dus ik zeg AutoZuyd met Bert een echte aanrader .

 149. Ed van der Poel, Sittard schreef:

  Hallo Bert, Ik heb bij jou in november 2013 een Hyundai I10 gekocht, ik was er zeer tevreden over, maar na een tijdje merkte ik dat de achterremmen bij het remmen een klopend geluid voortbrachten. Ik dacht eerst dat gaat wel over, maar in de loop van de tijd werd het steeds irritanter. Begin Maart heb ik toch maar eens naar jou gebeld, je gaf me het adres van je garage, zodat ik de volgende dag daar naar toe kon, ze hebben me daar heel vriendelijk en netjes geholpen. Voor de rest ben ik heel tevreden met deze Hyundai. Ik was erg blij met deze super service! Dus als iemand een auto zoekt voor een leuke prijs; auto zuyd!!

  Veel groetjes en nogmaals bedankt.

 150. William Schmitz, Posterholt schreef:

  Toen mijn Seat ibiza deze week een zware keelontsteking kreeg waarvan hij waarschijnlijk niet meer volledig zou herstellen, moesten mijn vriendin en ik snel op zoek naar een nieuwe auto, helaas ten kostte van onze nieuwe badkamer. De bedoeling was een ritje naar Rotterdam, waar een autobedrijf lag, genaamd Jet Cars, met meerdere modellen naar mijn smaak. Gelukkig kwam ik per abuis bij de recensies terecht en die brandde het bedrijf tot de grond toe plat. Had ik me gelukkig een ritje Rotterdam gespaard. Na een tijd verder zoeken kwam ik bij Auto Zuyd terecht. Een ritje naar Geleen. Tot mijn spijt stonden daar zoveel leuke auto’s dat ik uiteindelijk alle spaarcentjes heb opgemaakt. Maar wel aan een superzuinige en hele mooie VW Polo bluemotion. Bij de proefrit echter, begon het stuur te trillen, maar Bert heeft er alles aan gedaan om dit direct te fixen en heeft er ook nog eens een nieuwe APK bij gedaan. En s’avonds informeerde hij ook nog eens of het trillen ook echt volledig weg was en om te vragen wat mijn vriendin er uiteindelijk van vond. We mochten zelfs het komende jaar gebruik maken van zijn badkamer…:-)
  Chapeau!

 151. Fam. Schols, Geleen schreef:

  We willen toch echt even laten weten hoe blij we zijn met alles wat je voor ons gedaan hebt. Tegenwoordig is het heel normaal geworden dat er goede service en betrouwbaarheid beloofd wordt maar in de praktijk zelden nageleefd wordt. Met spoed en ook nog eens vlak voor de feestdagen een auto kopen op de afspraak dat een klein euvel nog verholpen zou worden is bij veel autohandelaren helaas vragen om problemen maar niet bij jou. Het was dan ook een aangename ervaring dat jij wel echt een man van je woord bent en met zoveel zorg en energie je afspraken nakomt. Wat ik vooral ook heel prettig vond was dat je ons constant op de hoogte hield van alles en oprecht betrokken was. Het mag duidelijk zijn dat het euvel inderdaad goed en naar alle tevredenheid is verholpen. Ook je telefoontje wat we recentelijk nog van je kregen om te informeren of nog steeds alles naar wens was, geeft aan in wat voor een goede handen je bent als je bij jou een auto koopt.

  Nogmaals bedankt en met vriendelijke groet,
  Desiree Schols (Toyota Yaris)

 152. Fam. Versteeg, Vught schreef:

  Inmiddels alweer de derde auto die we bij je kopen, dit keer voor onze jongste dochter. Na het behalen van haar rijbewijs wilde onze Lieke natuurlijk liefst meteen een autootje uitzoeken. Gezien de goede ervaringen met de vorige auto’s hebben we je gebeld om een afspraak te maken. Na een middag verschillende auto’s bekijken en proberen, hebben we uiteindelijk een Citroen C1 gekocht. Lieke rijdt inmiddels alweer drie maanden en hij bevalt nog altijd uitstekend! Onze ervaring met Bert en Auto Zuyd: Een eerlijk en oprecht advies en gewoon goede service zoals het hoort.

  Als we weer een auto zoeken, gaan we je zeker weer bellen!

 153. Harry Veltman, Geleen schreef:

  Ik zocht een kleinere auto voor een klein prijsje. Hiermee heeft AutoZuyd me goed geholpen. Ze waren zelfs in de avonduren bereid me te laten kijken naar de auto. Ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar. Ik rijd nu al een tijdje tot volle tevredenheid met mijn ford Ka.

 154. Anne L’Ortye, Geleen schreef:

  Ik ben super tevreden over de koop van mijn auto bij AutoZuyd. Nadat ik had gebeld kon ik meteen komen kijken en werd ik geweldig geholpen. Ik weet zelf weinig over auto’s en ben daarom blij dat ik echt kon vertrouwen op een eerlijk advies. Ik kan iedereen die op zoek is naar een auto zeker aanraden om een kijkje te gaan nemen bij AutoZuyd!

 155. Fam. Van der Heijden, Sittard schreef:

  Hallo Bert, ik ben zeer tevreden over mijn citroen C1 wat ik afgelopen maand bij je hebt gekocht. De auto rijdt super en is zuinig in gebruik. En je hebt me eerlijk en een goed advies gegeven. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.
  Met vriendelijke groet,

 156. Els Sengers, Meerssen schreef:

  Wetende dat mijn “oude” autootje niet meer zonder hoge kosten door de APK zou komen, was ik op zoek naar een leuke, betrouwbare auto. Nu ben ik blij met en trots op mijn Hyundai i10 van Auto Zuyd. Auto Zuyd: een uitstekend concept, eerlijke gesprekken en goede afspraken.

  Bedankt Bert !

 157. Fam. Rekko, Sittard schreef:

  Wij zijn super tevreden over onze Suzuki Splash, het autootje rijdt super. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en niet te vergeten de goede service. Volgende auto koop ik ook weer bij jou. Bedankt.